Στα παρακάτω μαθήματα αναλύονται με απλό και κατανοητό τρόπο, όλες εκείνες οι πληροφορίες που χρειάζεται ένας σπουδαστής και όχι μόνο, της μουσικής, ώστε να κατανοήσει πλήρως θεμελιώδη θεωρητικά θέματα τα οποία θα τον βοηθήσουν στην εξέλιξή του ως μουσικό εκτελεστή.

Course Curriculum

  Καλώς ήλθατε στα Μαθήματα Μουσικής Θεωρίας
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 1: Μουσική Γλώσσα & Σημειογραφία
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 2: Μουσική & Χρόνος
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 3: Διαστήματα (Intervals)
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 4: Κλίμακες & Τονικότητες (Scales & Key Signatures)
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 5: Συγχορδίες (Chords)
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 6: Στοιχεία Αρμονίας
Available in days
days after you enroll
  Κεφάλαιο 7: Ειδική Σημειογραφία
Available in days
days after you enroll

Λίγα λόγια για το διδάσκοντα.


Γεννημένος στο Γαλάτσι το 1978, από νωρίς έδειξε την αγάπη του προς τη μουσική ακούγοντας τις κασέτες των γονιών του με τις ώρες. Σε ηλικία 8 ετών ζήτησε να μάθει το πρώτο του όργανο αλλά δεν ήταν εφικτό εκείνη τη στιγμή. Τελικά σε ηλικία 12 ξεκίνησε κιθάρα με το Χρήστο Κουτσανδρέα στο Ελληνικό Ωδείο στο Γαλάτσι στο οποίο διευθυντής ήταν ο Ευάγγελος Κατσάμπας με τον οποίο και ολοκλήρωσε το ειδικό αρμονίας .

Ταυτόχρονα με τις σπουδές στην κλασσική κιθάρα, ξεκίνησε να εισέρχεται και στον κόσμο της ηλεκτρικής όπου στο Γυμνάσιο σχηματίζει και το πρώτο του συγκρότημα με συμμαθητές του. Αυτοδίδακτος για πολλά χρόνια στην ηλεκτρική κιθάρα, παίζει με το σχήμα ζωντανά και ηχογραφεί ντεμο με δικα τους κομμάτια και διασκευές, ενω αρχίζει και να τραγουδά.

Στα χρόνια των σπουδών στο πανεπιστήμιο γνωρίζει το κομμάτι της Μουσικής Τεχνολογίας – Ηχοληψίας, το οποίο και θα εξελίξει σε μεγάλο βαθμό. Μαθαίνοντας ηχοληψία στην αρχή πρακτικά και ύστερα διαβάζοντας πολύ, έφτασε να είναι επαγγελματίας παραγωγός και ηχολήπτης, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετούς δίσκους οι οποίου ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Μουσικού Εργαστηρίου ΔΙΕΣΗ (Bound Affairs, System Decay, Pulse R, Sober On Tuxedos κ.α).

Σε ηλικία τριάντα ετών κάνει μαθήματα με το Σωτήρη Πομόνη στο Ωδείο Μουσικής Πράξης όπου τελειώνει τον πρώτο κύκλο Grades (8) του London College Of Music – RGT (University Of West London).

Έχει παίξει κατά καιρούς με διάφορους καλλιτέχνες και σχήματα (Vox, Μάνος Ξυδούς, Αφοι Μυλωναδάκη) αλλά το βασικό του συγκρότημα είναι οι Bound Affairs με τους οποίους έχει κάνει δύο δίσκους. Στην παρούσα φάση παίζει με το Γιάννη Σαββιδάκη και με το ελληνόφωνο σχήμα τους ela mwre.

Στα 15 και επιπλέον χρόνια διδασκαλίας και έχοντας διδάξει πάνω από 200 μαθητές, έχοντας φτιάξει 4 online ολοκληρωμένα video μαθήματα,η αποκτημένη εμπειρία είναι ανεκτίμητη και η συνεχής αναζήτηση πιο μοντέρνων και εξελιγμένων τρόπων εκπαίδευσης επιβεβλημένη.

Select a pricing plan and sign up